Haalt inspiratie uit
jouw verhaal

“Ik luister, observeer en vertaal.”

Ine

Haalt inspiratie uit jouw verhaal

“Ik luister, observeer en vertaal.”

Ine

Maakt verbinding door krachtige eenvoud

Maakt verbinding door krachtige eenvoud

Je bent opzoek naar de visuele vertaalslag van wat je met jouw organisatie wilt vertellen. Met Ien! bied ik daarvoor diverse pakketten. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen. Benieuwd naar de kosten? Die vind je op de tarieven pagina. Maar niet iedere organisatie is hetzelfde. Daarom stel ik met zorg een pakket voor je samen dat volledig aansluit. Bijvoorbeeld voor een creatieve campagne, een evenement of de volledige branding en middelen van een nieuw bedrijf.

Benieuwd hoe onze samenwerking in zijn werk gaat?
Ik neem je hieronder mee in de vier stappen van ieder proces:

1. Struinen

We doorzoeken, graven en kijken rond. Ik luister, vraag en struin af tot ik iets waardevols vind.

Ien! Struinen

1. Struinen

We doorzoeken, graven en kijken rond. Ik luister, vraag en struin af tot ik iets waardevols vind.

2. Schat

We hebben mooie schatten gevonden. Hiermee ga ik ontwerpen. De ontwerpvoorstellen blijven we toetsen aan jouw bedrijfswaarden, je doelgroep en natuurlijk aan wat je mooi vindt.

2. Schat

We hebben mooie schatten gevonden. Hiermee ga ik ontwerpen. De ontwerpvoorstellen blijven we toetsen aan jouw bedrijfswaarden, je doelgroep en natuurlijk aan wat je mooi vindt.

3. Vergezicht

Laat de voorstellen op je inwerken. Ga voor wat goed voelt. Na jouw goedkeuring ontvang je alle bestanden en tools die je nodig hebt om jouw gedachtengoed visueel te laten stromen.

3. Vergezicht

Laat de voorstellen op je inwerken. Ga voor wat goed voelt. Na jouw goedkeuring ontvang je alle bestanden en tools die je nodig hebt om jouw gedachtengoed visueel te laten stromen.

4. Vliegeren

Tijd om te vliegeren en je visueel vertaalde boodschap te laten zien! En terwijl jij vliegert blijft er tussen ons altijd een lijntje bestaan. Als jouw grafisch partner klop je weer bij me aan als je visueel vastloopt of wanneer je extra middelen nodig hebt.

4. Vliegeren

Tijd om te vliegeren en je visueel vertaalde boodschap te laten zien! En terwijl jij vliegert blijft er tussen ons altijd een lijntje bestaan. Als jouw grafisch partner klop je weer bij me aan als je visueel vastloopt of wanneer je extra middelen nodig hebt.

Aan de slag

Aan de slag

Doe online je aanvraag zodat we meteen van start kunnen.

Loading...

Slide for more

Loading...